Rondleiding Voedselbos NoordOogst door Johanneke

Rondleiding Voedselbos NoordOogst door Johanneke

Rondleiding Voedselbos NoordOogst door Johanneke

Rondleiding Voedselbos NoordOogst door Johanneke

door
144 144 mensen hebben dit evenement bekeken.
Wil je meer leren over Voedselbossen? Dat kan in het voedselbos van de Stadstuinderij NoordOogst. Het bos is ontworpen  volgens de principes van permacultuur. Het bos heeft een grote variëteit aan bomen, struiken en andere gewassen. Daardoor is er veel te zien in het bos; van inheemse appelbomen tot de Szechuan peperboom.

 

We zullen in deze rondleiding stilstaan bij de basiselementen van het voedselbos: de bodem, het ontwerp, de soorten. Je komt tijdens de rondleiding uiteraard te weten wat je kunt eten uit een voedselbos. Het bos ligt naast de biologische akkers van de stadstuinderij. Je kunt heel duidelijk zien hoe deze twee natuurinclusieve methoden elkaar mooi aanvullen.

 

De rondleiding wordt gegeven door Johanneke. Ze beheert het voedselbos en is opgeleid als permaculturist. De rondleiding gaat door bij aanmelding van minimaal 5 personen en is vol bij maximaal 15. Vrijwillige donaties aan het voedselbos worden zeer op prijs gesteld.

 

Aanmelden kan hier

 

Waar: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam (bij de ingang van Stadstuinderij NoordOogst, naast restaurant POF)

 

(Denk eventueel aan gepaste kleding en schoenen omdat het nat of modderig kan zijn).

 

Deze rondleiding vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand: maart, april, juni, juli, september, oktober, november.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement:

 

Datum en tijd

2024-06-01 @ 11:00 AM aan
2024-06-01 @ 12:00 PM

Share With Friends

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.