Natuurspeeltuin

NoordOogst opent binnenkort haar eigen natuurspeeltuin!

De natuurspeeltuin van NoordOogst moet een groen en uitdagend speelterrein worden waar zowel de kinderen als de ouders en begeleiders een leuke tijd kunnen hebben.

 

Er zal enorm veel te doen zijn. Klimmen, klauteren, rollen, springen, wroeten en met water spelen: het kan er allemaal en vies worden mág, graag zelfs!

 

Er komt een waterbaan van 200 meter met kleine watervalletjes en stapstenen. En met het klimtoestel dat ook in aantocht is maakt de Natuuurspeeltuin helemaal af, tot een plek waar altijd wat te beleven is.

 

We maken zo veel mogelijk gebruik van de bestaande omgeving, zoals bomen, struiken, water, zand en heuvels. Allemaal in de natuur.

 

Naast speelobjecten zoals boomhutten, wilgentunnels en een klimparcours in de bomen komen in de speeltuin ook zitplekken voor een picknick, verjaardagspartijtje of buurtfeestje en een vuurplaats.  De speeltuin wordt gratis en openbaar, voor alle bezoekers van NoordOogst. De natuurspeeltuin is overdag altijd open en is voor alle leeftijden geschikt.

 

Door een natuurspeeltuin te realiseren op deze groene plek stimuleren wij zowel kinderen als begeleiders te bewegen in het groen, en te genieten van de elementen van de natuur in een speelse omgeving.